Jarkko Rinta-Keturi jatkaa JymyVolleyn naisten liigajoukkueen kakkosvalmentajana myös alkavalla kaudella. Vuosi Kari Raatikaisen rinnalla on ollut hyvä ja myös opettavainen, eikä päätös jatkosta ollut vaikea.

– Haluja oli ja nälkää viime kaudelta jäi. Kun kysyttiin, olin valmis jatkamaan, Rinta-Keturi sanoo.

JymyVolley pelasi neljännen liigakautensa puhtaasti kotimaisin voimin. Rinta-Keturi iloitsee erityisesti siitä, että joukkueessa oli mukana monta oman seuran kasvattia. Yksi heistä oli hänen oma tyttärensä Henni.

– Kausi meni hyvin, saatiin pelattua kaikki pelit ja päästiin pudotuspeleihin. Se oli monelle pelaajalle ensimmäinen kerta ja mainio kokemus tulevaisuuttakin ajatellen, Rinta-Keturi sanoo.

Hakkurina muu muassa Muuramen Lentopallon liigajoukkueessa pelannut Rinta-Keturi pitää omana vahvuusalueenaan lyöntipeliä. JymyVolleyssa hän kertoo keskittyvänsä lajitreeniin. Valmennustiimin yhteistyö sujuu mainiosti.

– Harjoituksiin on helppo tulla, kun Kari antaa ohjeet, ja kertoo, mitä rupean tekemään, Rinta-Keturi naurahtaa.

Tulevan kauden tavoitteet ovat joukkueen kanssa vielä sopimatta.

– Kun saataisiin katsojia, oltaisiin terveitä ja koko porukka menisi eteenpäin, hän listaa omia tavoitteitaan.

Joukkue on harjoitellut hyvin keväästä alkaen ja uudet pelaajat ovat päässeet hienosti joukkueeseen mukaan.

– Joukkue on tasainen ja positiivisessa mielessä kuusikkopaikasta on kova kilpailu joka pelipaikalle, Rinta-Keturi toteaa.

Joukkueen vahvuuksia on Rinta-Keturin mukaan vaikea vielä tässä vaiheessa nimetä.

– Arvelisin, että niitä ovat periksiantamattomuus, loppuun asti yrittäminen, torjunta ja toivottavasti myös vastaanotto.