Nurmon Jymyn oman juniorituotannon vahva edustaja Sara Niemi jatkaa kasvattajaseuran riveissä myös tulevalla kaudella. Niemi on aloittamassa viidettä liigakautta kotiseuran paidassa.

Sara Niemi jatkaa kasvattajaseurassaan.

– Olen pelannut lentopalloa 20 vuotta, ja niistä 19 Nurmon Jymyssä. On ollut hienoa, että olen saanut olla osana seuran ja joukkueen kasvutarinaa 1-sarjasta liigaan, 27-vuotias Niemi sanoo.

Yhden kauden ajan 178-senttinen keskitorjuja on vieraillut Rovaniemellä WoVon riveissä.

– JymyVolleyssa asiat ovat hoituneet aina hienosti, ja toimintaa halutaan kehittää koko ajan ammattimaisemmaksi. Myös valmennuksen jatkosopimukset vaikuttivat siihen, että halusin jäädä kasvattajaseuraan, Niemi sanoo.

Niemi on ehtinyt paukuttaa liigauransa aikana komeat 496 pistettä, joten 500 pisteen rajan ylittämistä on lupa odottaa jo tulevan kauden ensimmäisessä pelissä.

– Viime kausi oli melkoista vuoristorataa, ja koronan aiheuttama kuorma ottelusiirtojen takia oli välillä todella suuri. Oman joukkueen tekemisestä puuttui tasaisuus, mutta pudotuspeleissä pelasimme kauden parasta lentopalloa, mikä oli tietysti hyvä asia, Niemi palaa vielä päättyneeseen kauteen.

Tasaisuus on tavoite, jonka Niemi haluaa asettaa joukkueelleen tulevalla kaudella.

– Odotan, että joukkue ottaa pelillisesti isoja askeleita eteenpäin, ja jokaista peliä lähdetään voittamaan. Omaa tekemistä pitää pystyä parantamaan kaikilla osa-alueilla. Haluan tehdä oman osani sen eteen, että ensi kaudella Nurmohallilla nähdään parempi, taistelevampi ja rohkeampi JymyVolley, hän toteaa.