Nurmon Jymyn ja LP Vampulan sunnuntai-illan tasainen vääntö päättyi vieraiden 0-3 (23-25, 24-26, 23-25) voittoon kauden ennätysyleisön edessä Nurmon kotiluolassa. Vampula vei etenkin erien alkuja. Jymy pääsi kuitenkin vauhtiin mukaan, otti pahimmillaan lähes kymmenen pisteen etumatkoja kiinni, mutta hyytyi erien lopussa ja päästi vieraat voittoon. Kumpikin joukkue teki virheitä etenkin hyökkäyksissä.

Joukkueiden parhaiksi valittiin Jymystä Alexandra Vajdova ja Lp Vampulasta Nayara Ferreira. Parhaat pisteiden tekijät Jymyn Vajdova 23, Mikaelsen 13. LP Vampulasta Blomgren 16 ja Ferrera 13.

Lähi-Tapiola pisteet: Blomgren 3, Ferreira 2, Vilppola 1.

Katja Metsäkoivu, Vampula

Lähdimme hakemaan voittoa Nurmon kotisalista, ja sen myös saimme. Ottelu oli taistelua loppuun saakka. Me onnistuimme, kun vaihtopelaajat tulivat kentälle oikeaan kohtaan. Tämä oli hyvä treeni ensi viikolla alkaviin play off –peleihin.

Arttu Keränen, Vampula

Joukkueella oli hyvää tekemistä koko ajan. Kotijoukkue tuli hyvin piste-erot kiinni, ja etenkin Vajdova oli meille tänään tuskallista kiinniotettavaa. Kolmannen erän lopun verkkosyöttö oli meidän kannalta ratkaisu. Tänään onnistuivat syötöt, ja torjuntakin parani ottelun edetessä. Kun saadaan kymmenen torjuntaa kolmeen erään, se on hyvä. Taktisesti emme tähän otteluun panostaneet, pelattiin peruspeliä ja annettiin taiteilijoiden tehdä omaa työtään kentällä. Virhemäärät olivat isoja, mutta otteluun olen tyytyväinen.

Alexandra Vajdova, Jymy

Aloitimme erät hitaasti, mutta saimme pelistä hyvin kiinni. Pelissä oli paljon positiivisia juttuja, ja saatiin vietyä ottelua hyvin eteenpäin.

Kari Tuomela, Jymy

Ottelu ratkesi erien loppuihin, vastustaja oli juuri tilastojen verran meitä parempi. Erät alkoivat huonosti, emmekä saaneet palloa nousemaan. Laidoista emme saaneet vastustajaa kiinni, ja omia virheitä etenkin hyökkäyksissä tehtiin liikaa. Ehkä eniten tekemistä ja parannettavaa on kuitenkin joukkueen hengessä; on saatava taistelua kentälle enemmän. Maanantaina ja tiistaina pidetään normaalit treenit, ja tiistain treenien jälkeen mennään avantosaunalle hakemaan hengenkohotusta.